Contact us

Oportunităţi de carieră în România

Unde suntem

Location

Timișoara

Calea Torontalului

DN6 km 5.7, 300668
Timișoara, Romania
+4 (0)256303500

Centrul de Afaceri Openville (Iulius City)

Piaţa Consiliul Europei, nr. 2A
UBC 1, Clădirea U1 Timişoara, România

Femeile la Flex

Calitatea cunoştinţelor dobândite în Flex este nepreţuită, şi există multe oportunităţi de a avansa în carieră în diferite domenii din companie. Sunt mândră că fac parte din echipa de lucru pentru crearea infrastructurii 5G, care va ajuta la progresul omenirii.

Roxana Gheorghe, Senior Test Engineer

— Roxana Gheorghe, Inginer senior testare

Pentru mine, viaţa la Flex este despre a învăţa tot timpul ceva nou. Este locul de muncă pe care l-am dorit, şi îmi place munca mea de technician. Aici noi, femeile, suntem tratate în mod egal cu barbaţii, condiţiile de muncă sunt foarte bune iar împreună cu colegii mei formăm o echipă unită. Experienţa mea cu Flex este cu adevărat frumoasă!

Lucia Ciobanu, Debug Technician

— Lucia Ciobanu, Tehnician depanare

Flex este locul în care am putut învăţa, am putut să mă dezvolt şi să greşesc, unde am fost încurajată  să fiu curioasă mereu, unde oamenii m-au inspirat şi o fac în continuare.

Gabriella Fekete, Hardware Development Manager

— Gabriella Vaina, Manager dezvoltare hardware

Unul dintre lucrurile importante pe care le-am invăţat la Flex este să îmi pun în joc toate resursele pentru a lua decizia cea mai bună, şi apoi să merg mai departe concentrâdu-mă pe paşii următori.

Am fost plăcut surprinsă să descopăr oameni minunaţi care m-au primit cu inima deschisă şi  m-au susţinut. În cei 8 ani de când lucrez la Flex am avut ocazia să mă dezvolt atât profesional dar şi ca persoană.

Cristina Romina Patrinjei, Line Trainer

— Cristina Romina Patrinjei, Instructor producţie

Sunt alături de Flex de mai bine de 16 ani şi, ca mamă, am reuşit să menţin echilibrul dintre viaţa mea profesională şi cea personală, care este atât de importantă. Sunt recunoscătoare oamenilor din Flex care m-au învăţat  ce înseamnă empatia, respectul şi excelenţa în fiecare aspect al muncii mele. Citatul meu preferat: ‘Singura modalitate prin care poţi face lucruri extraordinare este să iubeşti ceea ce faci.’

Ana Pamela Beuca, Shift Administrator

— Ana Pamela Beuca, Administrator pontaj

Pentru mine Flex reprezintă un loc de muncă plăcut, unde mă simt în siguranţă iar condiţiile de muncă sunt optime. Colegii sunt amabili, respectuoşi, întodeauna gata să te ajute şi să te îndrume. Flex îmi oferă beneficii semnificative precum asigurare de sănătate, transport gratuit, bonus şi multe altele. Flex îmi permite cu adevărat să am succes.

Liliana Raicu, Repair Specialist

— Liliana Raicu, Specialist reparaţii