Cariere în România

 

English          Romania Job Search              
 
 
 

 

Cu promisiunea de a ajuta lumea să trăiască mai inteligent (Live smarter™), noi oferim clienților o gamă completă de servicii incepând de la proiectare, design și inginerie, până la servicii de producție și logistică, la fabrica noastră din Timișoara, în vestul României. Echipa noastră locală formată din peste 4000 de angajați, se concentrează pe depășirea obstacolelor și dezvoltarea de soluții inovatoare la provocările clienților noștri.

 

Cu o vastă experiență în aproape toate sectoarele industriale, Flex România sprijină multe dintre cele mai importante mărci globale și locale. Cu o oferta pornind de la idei la solutii de amploare (Sketch-to-Scale™), ne ajutăm clienții mari și mici în a rezolva probleme ale epocii interconectate prin viteză îmbunătățită, eficiență și eficacitate pe întregul ciclu de viață al produsului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Evenimente

TIE logo

Hardware Student Competition

18-21 April
10.00-18:00
UPIT
Pitesti

 

Hack TM logo

Hardware and software Hackaton

May 11-13
10:00
Sala Polivalenta Dumbravita
HackTm 2018
Dumbravita

 

eHealth Hack TM logo

E-health hackaton

E-health hackaton
September
Adress and time to be announced
Timisoara

Design is everywhere

Flex Initiative event
June
August
November
Details to be announced

Charity event

Flex Initiative event
Medical equipment donation to a local hospital. Involving our employees in a sport activity. Increasing number of volunteer hours. Details to be announced.

 

Carieră în Flex

Suntem o companie în care oamenii testează limitele și colaborează la nivel global pentru a-și depăși imaginația. Aici vei lucra cu oameni dintre cei mai inteligenți, în proiecte inovatoare, sub egida unor mărci de renume mondial.