Karrier Magyarországon

 

English          Állásajánlataink              
 
 
 

 

Live smarter™ szlogenünkben megfogalmazott igéretünknek megfelelően elkötelezettek vagyunk intelligens termékek, szolgáltatások fejlesztésében és megvalósításában: Magyarországon 6 telephelyen nyújtunk komplex szolgáltatást ügyfeleink számára a terméktervezéstől kezdve a gyártáson és a logisztikai tevékenységeken át egészen a termékek értékesítés utáni szervizeléséig.

 

Munkavállalóink száma mára meghaladja a 9000 főt. Kollegáink azért dolgoznak, hogy az akadályokat leküzdve olyan innovatív iparági megoldásokat fejlesszünk ki, amelyekkel a legmagasabb vevői követelményeket is teljesíteni tudjuk.

 

Flex Hungary számos iparágra kiterjedő, széleskörű tapasztalataival támogatja kis és-nagyvállalati, valamint multinacionális partnereit, Sketch-to-Scale™ megoldásaival gyorsaságot és hatékonyságot biztosít számukra a piaci kihívásokhoz való alkalmazkodáshoz termékeik életciklusának minden egyes szakaszában.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karrier a Flex-nél

Ez az a hely, ahol -egy nemzetközi csapat részeként- határokat döntünk meg, hogy messzebbre jussunk, mint azt valaha is képzeltünk. Nálunk tehetséges szakemberekkel és világmárkák gyártóival dolgozhatsz együtt innovatív projektek megvalósításán.